Helgen som varit

SIGNE I SIN FINA ROSA KLÄNNING
                                                                                                                                      Fotograf: Stina Schön


Så var det måndag igen och ännu en helg har sprungit förbi...var en lite längre helg än vanligt eftersom det var röd dag på tors...dels så var Ulf hemma och sen var ju Malin & Stina här. Åh, vilken mysig helg vi haft....Torsdagen var det skitväder, bara regnade så jag passade på att städa hela dagen...Malin & Stina tog en promenix med Signe i vagnen ner på stan en sväng och på kvällskvisten så var vi ner och hyrde två filmer...en skitfilm och sen nya Vallander Hämnden....jag somnade som vanligt så jag vet inte hur det slutade men men.
På fredagen så jobbade halva styrkan av oss så jag och Stina var på stan och strosade....satt i parken och myste eftersom det var helt underbart väder...på Em var vi till butiken och bla knäppte kort på vår prinsessa, hade Baby & Barn dag där och det var en fotograf som tog kort till en billig penning och vi fick nog till någon bra bild, lite svårt eftersom Signe är så liten ännu men jag hoppas att det blev något bra kort.
På kvällen blev det grillning sen stan för brudarna och vi var bara hemma och tog det lugnt.
Resten av helgen var det uppsättning av Malins hästhage och det gick bra....lite kalas på kvällen för en kille här uppe som fyllde 30 år, mkt trevligt med bra mat, trubadur och grejer...I går söndag så tog vi en långpromenad och åt lite middag tillsammans innan det var hemfär för tjejerna....tog en mjukglass på Mc Donken innan.
Helgen kan sammanfattas som mycket trevlig och mysig, en riktig familjehelg med andra ord :)

Inte så mkt planerat för veckan, Mamma & Pappa och Farmor kommer på fre-sön och det ska bli så roligt att träffa dem, saknaden av dem här uppe är STOR!!!!

Nu ska jag nog ta och gå och dra täcket över huvudet jag med, Ulf och Signe sover så gott redan....

                                                    Sov Gott!!!!

Dagarna rullar på



Nu var det ett tag sedan jag skrev, dagarna rullar på som bara den. Signe Pigne växer och blir stor, blir 3 mån på Torsdag....va fort det går. Nu har hon börjat att bli en liten individ, hänger med mer om man säger så. Har nu hittat sina händer och dom är mest inne i munnen, helst båda två samtidigt...har börjat att greppa saker också. Var på Bvc idag så nu väger hon 5340gr och är 59cm lång och det gick hur bra som helst att lägga henne på vågen denna gång.
  Mkt har hänt sen jag skrev sist, jag var ju hemma i Vallsta då och vilken underbar vecka vi hade hemma hos Mormor & Morfar, det var så himla mysigt. Träffade en hel del folk...var ju första gången vi var hemma sen Signe kom till världen så det var många som ville träffa henne. Var på gamla jobbet, Kvantum och hälsade på också...kände då att jag saknar mina gamla arbetskamrater väldigt mkt. Men det var en tid i mitt liv det med. Träffade även mina " Tjejer" också några gånger, Karro Malin Tette och Gustavsson & Katrin, tänk att vi håller i hop fortfarande....Karro och jag konstaterade av vi kännt varandra i sisådär 27 år, tänkt vad tiden går och så mkt vi gjort tillsammans....helt sjukt! Upplevt och gjort det mesta med varandra tror jag.
Var lite jobbigt att lämna Mamsen när jag åkte uppöver, tårarna rann på oss båda men de kommer upp till Pingst så då får vi träffas igen. Inte roligt att ha dem på långt avstånd sen Signe kom, man ser hur de lever upp när Signe är bland dem och Pappa han är helt otrolig med Signe, världens bästa Mormor & Morfar har hon.
I dag har vi varit på promenad med Sandra, en tjej jag lärt känna här uppe. Undra hur många mil jag gått med vagnen redan men jag älskar att vara ute :) I morgon ska vi på Ikea och shoppa lite så jag hoppas att Signe har en bra dag då, Sandra Signe & Jag åker ner och tar en hel dag. Ska göra fin till Stora Systrarna kommer på Ons kväll, de kommer upp och ska vara här uppe med oss tom lör så då får vi rå om dem flera dagar, mysigt!  Snart är det sommar och då ska de var här i cirkus 5 veckor och det ska bli så kul. Malin ska jobba på butiken och Stina ska jobba lite på en klädbutik nere på stan, skönt för dem att tjäna lite pengar :)

Nu ska jag då ner och ta tag i tvätten, Signe sitter nämligen i Bilstolen och sover...förhoppningsvis ett tag till!

                                                                    KramiZ

" Saknar alla hemma i Hälsningland, ni vet vilka ni är"

Hemma i Vallsta

Så var vi äntligen hemma i Hälsningland....kom hem till Mormor och Morfar i Söndags efter en dag i Birsta. De var så snälla och mötte upp oss där så jag slapp åka hela vägen hem ensam med Signe Pingne! Jag har fullspäckat schema här hemma nu med att träffa alla som vill se lilla Signe men det är så skönt att få komma hem till Vallsta och bli lite ompysslad. I går så var alla brudar med barn hem till Parten och vi hade det hur mysigt som helst och Signe var så klart i centum eftersom de inte har träffat henne förut. Det var en underbar känsla att äntligen få visa henne för mina närmsta vänner. Tänk att jag nu också fick sitta där med alla med mitt barn i min famn!
Sen på em så bar det av till Arbrå där vi hämtade upp Storasyster Stina och Malin, åkte till Bollnäs och fikade och myste tillsammans sen bar det av till Segersta, klart att lilla syster ska se vart de bor :) tänk när hon blir stor och får åka hem till dem och deras hästar och rida...
I dag så är vi hos Faster Mia m familj, just nu så ligger Signe och sover så gott i Fasters famn så Mammsen passar på att sitta vid datorn när tillfälle finns.

Nu har Signe firat sin första sista April och varit på Kase, Katrin, Danne & Teddy var uppe hos oss i Sollefteå över helgen och det var så himla mysiga dagar, som jag har saknat min vän. Teddy har blivit så stor, springer för fullt och man ser hur mkt man har missat med honom när man inte bor nära varandra men det får vi ta igen.
Nu ska jag ta och gå och vara lite social jag med....:)

KramiZ

RSS 2.0